Rengöring miljörum & industri

– Rent & fräscht i smutsiga utrymmen

Behöver du hjälp med rengöring av miljörum lagerlokal eller industriytor? Med vår maskinpark, utrustad med högtrycksaggregat med ånga, varmt eller kallt vatten kan vi erbjuda städning med ren hållbarhet i fokus. Prova får du se!

Renall rengör det mesta hos de flesta. Vi gör rent hus i allt från miljörum, industrier till garage och tunnlar. Beroende på typ av uppdrag använder vi våra bilar med högtrycksaggregat utrustade med ånga, varmt eller kallt vatten, ibland kombinerat med olika lösningsmedel. Vi har också en speciell vattendammsugare som tar upp spillvatten där avlopp saknas.

Rengöring av miljörum

Miljörum har en tendens att bli sällsynt ofräscha. Risken för ovälkomna bakterier och skadedjur samt dålig lukt är då stor. Tänk dig i stället ett rent och fräscht soprum, dit hyresgästerna går med glädje för att slänga sina sopor. En utopi kanske du tänker. Inte om du anlitar oss på Renall.

Alla soprum behöver underhåll. De blir snabbt smutsiga och en sanitär olägenhet. Som fastighetsägare har du också ansvar som regleras av miljöförvaltningen. Vi rekommenderar att du gör en grundlig rengöring ett par gånger per år. Därutöver behöver du ha en rutinmässig tillsyn varje vecka för att se över golv och skräp som folk lämnat efter sig (och som ska till återvinningen).

Det här kan vi hjälpa dig med

  • Grovrengöring av miljörum
  • Rengöring av kärl
  • Skyltar vägg/kärl

Tvätt och rengöring av industri

Renall kan även erbjuda tvätt och rengöring av industrilokaler. Med välutbildade och motiverade medarbetare, en maskinpark som klarar det mesta kan klara de flesta miljöer.

Hör av dig till oss

Kontakta oss om du vill ha ett rent, fräscht och trivsamt miljörum. Eller behöver hjälp med industritvätt.