Arbetare spolar avlopp utanför bostad. Avloppsspolning får bort avlagringar, slam och grus ur rör och ledningar.
Arbetare spolar avlopp utanför bostad. Avloppsspolning får bort avlagringar, slam och grus ur rör och ledningar.

Avloppsspolning

– Vid akuta stopp och förebyggande åtgärd

Har du stopp i avloppet? Bubblar det i handfatet? Eller luktar det ovanligt illa från golvbrunnen? Lugn. Renall klarar de flesta avloppsstopp. Oavsett om det gäller igensatta avlopp i rör och ledningar hos den enskilde villaägaren eller hos den större fastighetsägaren. Dessutom har vi jour dygnet runt, året runt.

Illaluktande och trögflytande avlopp är aldrig roligt. Vare sig det är i hemmet, fastigheten, industrin eller bostadsrättsföreningen det uppstår. Med stort engagemang och service finns vi där när olyckan är framme! Men gärna också innan.

Rensa avlopp regelbundet

Avloppsspolning är effektivt både för att förebygga och åtgärda akuta problem med rör. Med avloppsspolning rensas dina rör och ledningar från avlagringar, slam och grus. Allt för ofta möter vi kunder som inte rensat sina avlopp på väldigt länge. Vår rekommendation är att alla typer av avlopp ska rensas vart tredje till vart femte år. 
För fastigheter som har återkommande problem med igensatta avlopp kan vi utföra stamspolning. Då går vi igenom hela ledningsnätet i fastigheten. För att undvika pålagringar i avloppssystemen utför vi även underhållsspolning, vilket skonar rören i längden.  

Hör av dig till oss!

Renall utför effektiv och noggrann avloppsrensning i alla typer av ledningar. Vill du ha mer information om hur vi kan hjälpa dig? Vi finns här dygnet runt, året runt. Vi ser fram mot att få hjälpa dig! Hör av dig till oss – oavsett om du behöver akut hjälp eller vill planera för underhåll.