Närbild av en persons ben, med Renall kläder.
Närbild av en persons ben, med Renall kläder.

Hållbara lösningar tillsammans med Renall

Renall är företaget som startades en gång i tiden för att göra något vi trodde på; att utföra miljöservicetjänster med största möjliga förtroende och engagemang. Och detta med hållbarhet som ledstjärna. Under årens lopp har vi växt och utvecklats och vägen har väl inte alltid varit spikrak. Men vi har fortsatt att sträva framåt och gjort det som känts rätt. Vi har lagt ner vår själ i att hitta hållbara lösningar för våra kunder. Men också för oss, våra medarbetare och samhället i stort.

Vi har velat bygga ett företag med ett brett spektrum av tjänster. För att fylla de behov våra kunder har. Vi har alltid strävat efter att vara uppdaterade inom samtliga våra områden. Vi går kontinuerligt utbildningar som bidrar till vår kompetens, vår växtkraft och till vårt tekniska kunnande. Tillsammans bygger vi långsiktiga kundrelationer

Vi är också otroligt glada över våra yrkesskickliga och engagerade medarbetare. Varje dag bygger de relationer, löser problem och hjälper våra kunder att skapa en mer effektiv och hållbar vardag. Det är inte utan att vi är stolta. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Vad kan vi hjälpa dig med? Idag finns vi med kontor i följande städer: Norrköping, Linköping och Örebro. Självklart erbjuder vi även våra tjänster i närliggande orter. Varmt välkommen att höra av dig!