Närbild av en persons ben, med Renall kläder.
Närbild av en persons ben, med Renall kläder.

Hållbara lösningar tillsammans med Renall

Renall är företaget som en gång i tiden satsade på något vi trodde på; att utföra miljöservicetjänster med  största möjliga förtroende och engagemang – som ingen annan tidigare skådat. Och detta med hållbarhet som ledstjärna. Under årens lopp har vi växt och utvecklats. Vägen har väl inte alltid varit spikrak. Men vi har fortsatt att sträva framåt och gjort det som känts rätt. Vi har lagt ner vår själ i att hitta hållbara lösningar för våra kunder. Men också för oss och våra medarbetare. Och samhället i stort.

Vi har velat bygga ett företag med ett brett spektrum av tjänster. För att fylla de behov våra kunder har. Vi har alltid strävat efter att vara uppdaterade inom samtliga våra områden. Vi går kontinuerligt utbildningar som bidrar till vår kompetens, vår växtkraft och till vårt tekniska kunnande. (Marknadens bästa om vi får tillåta oss att skryta lite). Tillsammans bygger vi långsiktiga kundrelationer. Som varar länge. Ja, du förstår säkert att vi gillar våra kunder, och vi tror faktiskt att de även gillar oss. Vill du läsa vad de tycker? Läs här.

Vi är också otroligt glada över våra 150 yrkesskickliga och engagerade medarbetare. Varje dag bygger de relationer, löser problem och hjälper våra kunder att skapa en mer effektiv och hållbar vardag. Det är inte utan att vi är stolta. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Vad kan vi hjälpa dig med? Idag finns vi med kontor i följande städer: Norrköping, Linköping och Örebro. Självklart erbjuder vi även våra tjänster i närliggande orter.

Välkommen att höra av dig!