Närbild av persons rygg iklädd jacka med Renall-logga
Närbild av persons rygg iklädd jacka med Renall-logga

Bygglogistik

– För ett framgångsrikt byggprojekt

Söker du en partner inom bygglogistik? Bygglogistik är en kostnadseffektiv metod, som gör att arbetet flyter mer strukturerat på byggarbetsplatsen. Små förändringar inom bygglogistik leder i slutändan till stora förbättringar på byggarbetsplatsen. Låt Renall hjälpa dig att skapa flyt på bygget. Det spar tid och pengar, bidrar till mindre miljöpåverkan och säkrare arbetsmiljö.  

Många byggprojekt dras med bristande planering, Det en utmaning för byggherren, som ska uppfylla målsättningar och leverera i tid. Helst med gott ekonomiskt resultat. Själva arbetsplatsen ska också leva upp till kraven på kvalitet, hållbarhet och god arbetsmiljö. Och detta i projekt som alltid består av flera olika företag, leverantörer och underentreprenörer. Det säger sig självt att god planering är A och O för att lyckas. 

De flesta i byggbranschen känner nog igen sig i oredan som råder på många byggarbetsplatser. Det är pallar som ideligen behöver flyttas för att de står i vägen, material som behöver beställas på nytt, eftersom det som tidigare beställts har försvunnit i röran. Eller leveranser som blir försenade.

Vi hjälper dig med bygglogistiken

Att skapa ett optimalt flöde i byggprojekt, är varje byggherres dröm. Renall ser till att planerna blir verklighet. Att rätt material står på rätt plats. Att leveranserna kommer när de ska. Och att avfallshanteringen sker smidigt på ett hållbart sätt. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av bygglogistik. Vi hjälper dig med utveckling, planering, styrning och hantering av material- och avfallsflöden.

Vårt breda utbud av logistiktjänster kompletterar våra transport- och avfallstjänster. Det innebär att vi samordnar flöden av information och varor via vårt lager in till montageplatsen, med hjälp av våra materialhanterare på byggarbetsplatsen. Vi samordnar även returer till lagret och avfall till rätt anläggning.

Vi kan hantera såväl små som komplext byggprojekt. Här finns en stor besparingspotential att göra. I tid, pengar och hållbarhet.

Bygglogistik – För ett framgångsrikt byggprojekt. Hör av dig till oss!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa byggbranschen att jobba smartare och mer hållbart? Kontakta affärsområdeschef Michael Utterström.