Välkommen till Renall!

Vi är ca 120 medarbetare som utgår från åtta orter i Östergötland och Sörmland. Vi är idag 7 kvinnliga förare och vill gärna se fler. De flesta av oss finns i Norrköping och Linköping där vi har kontor med drift- och transportledare, försäljning, miljökonsulter och administration. Vi har ungefär 80 tunga fordon för att utföra våra uppdrag.
Vi vill arbeta med att ge våra kunder bästa tänkbara service, så att de kan utföra sina uppdrag. Våra kunder är allt från kommuner, riktigt stora företag till mindre fåmansbolag och privatpersoner.
För att trivas hos oss bör du vara flexibel, när det är högt tryck kan dagen snabbt behöva planeras om. Kundservice är ett nyckelord för oss, vilket det självklart är även för dig.
Vi kan erbjuda dig arbete i ett starkt växande företag, lön enligt avtal och ett gott kamratskap på jobbet.
Låter det intressant? Hör av dig till oss! Eftersom vi växer söker vi ofta nya medarbetare, så även om inte just din specialkunskap finns här nedan, kan det vara just dig vi behöver!


Är du förare och vill söka arbete hos oss, fyll i formuläret genom att klicka här: "Formulär"

Semestervikarier perioden juni - augusti 2020

Vi söker dig som vill ingå i vårt team med engagerade förare. Du kommer arbeta ute hos våra kunder så det är därför viktigt att du har god servicekänsla och trivs med att lösa uppgifter både på egen hand och tillsammans med dina arbetskamrater. Vi använder oss av digital teknik med körordrar och rapportering så det är viktigt att du är bekväm med det. Transport- och driftledare, som du kommer ha daglig kontakt med finns på vårt kontor i Norrköping.
Vi söker dig som har körkortsbehörighet C samt giltigt YKB. Har du släpkort eller krankort är det en merit.

Norrköping:
Förare till kran- och containerbilar samt 2-facks bilar
För dessa tjänster utgår du från vår anläggning på Ingelsta i Norrköping.

Söderköping och Valdemarsvik:
Förare till baktömmande sopbilar samt flerfacksbilar
Här utgår vi från respektive ort där vi har uppställningsplatser för fordon samt personalutrymmen.Vi ser fram mot att få din ansökan som du skickar genom att klicka på länken "Formulär" i en bit upp på sidan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår platchef i Norrköping, Veronica Gerhardsson på vg@renall.se eller tel 0761-628007