Välkommen till Renall!

Vi är ca 100 medarbetare som utgår från åtta orter i Östergötland och Sörmland. Vi är idag 7 kvinnliga förare och vill gärna se fler. De flesta av oss finns i Norrköping och Linköping där vi har kontor med drift- och transportledare, försäljning, miljökonsulter och administration. Vi har ungefär 75 tunga fordon för att utföra våra uppdrag.
Vi vill arbeta med att ge våra kunder bästa tänkbara service, så att de kan utföra sina uppdrag. Våra kunder är allt från riktigt stora företag till mindre fåmansbolag och privatpersoner.
För att trivas hos oss bör du vara flexibel, när det är högt tryck kan dagen snabbt behöva planeras om. Kundservice är ett nyckelord för oss, vilket det självklart är även för dig.
Vi kan erbjuda dig arbete i ett starkt växande företag, lön enligt avtal och ett gott kamratskap på jobbet.
Låter det intressant? Hör av dig till oss! Eftersom vi växer söker vi ofta nya medarbetare, så även om inte just din specialkunskap finns här nedan, kan det vara just dig vi behöver!


Är du förare och vill söka arbete hos oss, fyll i formuläret genom att klicka här: "Formulär"

Affärsdriven säljare till Linköping!

Renall är ett starkt växande hållbart miljöserviceföretag. Våra tjänster efterfrågas alltmer även i Linköping och vi behöver nu en affärsdriven säljare med placeringsort Linköping. Arbetet innebär säljverksamhet med dagliga kundkontakter och många kundbesök. Vi söker dig som tycker om att göra affärer och är väl förtrogen med säljarbete. Du kommer att erbjuda våra kunder hela Renalls tjänsteutbud vilket är både roligt och omväxlande. Vi arbetar som ett team med både säljare och specialister inom våra olika verksamhetsdelar. Hela försäljningsprocessen omfattas och innebär även administrativt arbete i form av offert- och avtalsskrivning, kundvård, kundutbildningar mm.
Våra kunder är allt från enmansföretag till stora företag inom olika verksamheter.
Vi söker dig som är erfaren säljare med god personkännedom och organisationsförmåga och som ser fördelarna med att arbeta i en tight organisation där du kan vara med och påverka framtiden tillsammans med oss. Vi erbjuder dig en omväxlande vardag, där vi arbetar i ett högt tempo och med stort engagemang. Kunskaper inom vår verksamhet är meriterande.

Arbetsbeskrivning
Som säljare på Renall kommer du att få arbeta med ett av branschens bästa och bredaste utbud av tjänster. Din roll består av att vara aktiv på marknaden för att skapa breda kontaktnätverk inom våra olika kundsegment. Kunderna är många gånger industrier, fastighetsföretag och byggbolag. Rollen består till stor del i att identifiera behov hos våra befintliga och nya kunder för att kunna presentera effektiva och hållbara lösningar. Till din hjälp har du en väl fungerande organisation som kan stötta dig med expertis inom sina respektive specialområden.

Som säljare på Renall innebär det att du kommer ha en hög frekvens av kundmöten där du möter många olika typer av kontaktpersoner och där du driver dina säljprocesser framåt på ett professionellt sätt.
Renall är ett bolag i tillväxt och du kommer att få en roll med stort eget ansvar.

Distriktet som du arbetar i kommer framförallt att vara Linköping med omnejd. Renall är ett bolag med en mycket positiv kultur där det finns möjlighet för rätt person att både utveckla och utvecklas.

Vem är du?

Vi tror att du har en utbildning inom försäljning eller har förvärvat dessa kunskaper på annat sätt. Du har ett par års erfarenhet av försäljningsarbete och nu vill du ta nästa steg och utvecklas vidare som säljare. Du har troligen ett naturligt nätverk i Linköpingsregionen.

Du har ett stort affärsintresse och trivs med att träffa nya kunder och att förstå deras verksamhet. Samtidigt kan du på ett professionellt sätt driva dina säljprocesser framåt för att skapa värde för dina kunder.

Det viktigaste för oss är att du är rätt person vilket innebär att du har en positiv inställning till ditt arbete och har ett stort driv för att göra affärer. Du är kommunikativ och har en mycket god förmåga att hantera olika typer av människor samt bygger goda relationer både internt och externt.

Du har en mycket god administrativ förmåga och hanterar med självklarhet CRM-system på ett strukturerat sätt. B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen har Renall valt att samarbeta med Great Group. Skicka gärna in din ansökan redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Mattias Wahlberg, 0706-107271 mattias.wahlberg@greatgroup.se

Varmt välkommen med Din ansökan!