Välkommen till Renall!

Vi är ca 100 medarbetare som utgår från åtta orter i Östergötland och Sörmland. Vi är idag 5 kvinnliga förare och vill gärna se fler. De flesta av oss finns i Norrköping, där vi också har kontor med drift- och transportledare, försäljning, miljökonsulter och administration. Vi har ungefär 75 tunga fordon för att utföra våra uppdrag.
Vi vill arbeta med att ge våra kunder bästa tänkbara service, så att de kan utföra sina uppdrag. Våra kunder är allt från riktigt stora företag till mindre fåmansbolag.
För att trivas hos oss bör du vara flexibel, när det är högt tryck kan dagen snabbt behöva planeras om. Kundservice är ett nyckelord för oss, vilket det självklart är även för dig.
Vi kan erbjuda dig arbete i ett starkt växande företag, lön enligt avtal och ett gott kamratskap på jobbet.
Låter det intressant? Hör av dig till oss! Eftersom vi växer söker vi ständigt nya medarbetare, så även om inte just din specialkunskap finns här nedan, kan det vara just dig vi behöver!
Kontakta driftchef Caroline Rehnström på 0700-202321 eller caroline.rehnstrom@renall.se

Kranbilsförare

Vi är för närvarande ca 25 medarbetare som kör kran- och maskintjänster och söker förare till både Norrköping och Linköping.

Med placering i Linköping söker vi förare till mindre kranbil som du kör med BE-körkort. Vi söker i första hand sommarvikarie fram till augusti. Det kan därefter bli möjlighet till förlängning, då vi hela tiden växer och får nya kunder. Vi har nybyggd nläggning på Torvinge industriområde med fordonshall, verkstad, omklädningsrum, lunchrum och kontor. Ungefär 10 peroner utgår från Linköpingsanläggningen, främst med spol-och sugbilar.

Med placering i Norrköping söker vi förare med YKB och helst CE-körkort samt krankort för kran över 18 tm.

Vi arbetar mycket ute hos våra kunder så därför vill vi att du är serviceinriktad, har lätt att kommunicera och vill jobba med ett gäng där vi stöttar varandra.

Mer info får du av våra driftledare på Kran-och Maskintjänster:
Fredrik Karlsson tel 0703-31 93 85, fredrik.karlsson@renall.se 
Andreas Nilsson, 0703-90 74 80, andreas.nilsson@renall.se

Din ansökan som vi vill ha senast 20 maj skickar du till ansokan@renall.se

Förare till baktömmande insamlingsfordon

Sommarvikarie med eventuell möjlighet till förlängning.

Snart är sommaren här och våra Returpacksbilar står inför högsäsong.
Bilarna utgår från Norrköping och har arbetsområde Östergötland och delar av Småland.
För att trivas i uppdraget bör du vara flexibel, självgående och serviceinriktad. Som förare representerar du både Renall AB och Returpack ute på vägarna samt hos kunder.
Uppdraget körs med baktömmande fordon och går på rullande schema, där du vissa dagar börjar tidigt och andra dagar kör längre in på eftermiddagen.
Vi söker dig med C-behörighet och YKB.

För mer info, kontakta Veronica Gerhardsson tel, 0761-62 80 07, vg@renall.se

Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 20 maj till ansokan@renall.se

Spol-och sugbilsförare Linköping

Vill du bli en i vårt team? Vi är för närvarande ca 10 personer som arbetar på Urbans/Renall i Linköping. Vi utgår från vår nya anläggning på Torvinge, där vi även har kontor/driftledning.

Vi söker dig som har C-behörighet och YKB, har du ADR-tank och erfarenhet av liknande arbete är det en
merit.

Vill du veta mer? Kontakta Anett Engelhoffer på tel 0708-484872 eller anett.engelhoffer@renall.se

Välkommen med din ansökan!