Välkommen till Renall!

Vi är ca 100 medarbetare som utgår från åtta orter i Östergötland och Sörmland. Vi är idag 5 kvinnliga förare och vill gärna se fler. De flesta av oss finns i Norrköping, där vi också har kontor med drift- och transportledare, försäljning, miljökonsulter och administration. Vi har ungefär 75 tunga fordon för att utföra våra uppdrag.
Vi vill arbeta med att ge våra kunder bästa tänkbara service, så att de kan utföra sina uppdrag. Våra kunder är allt från riktigt stora företag till mindre fåmansbolag.
För att trivas hos oss bör du vara flexibel, när det är högt tryck kan dagen snabbt behöva planeras om. Kundservice är ett nyckelord för oss, vilket det självklart är även för dig.
Vi kan erbjuda dig arbete i ett starkt växande företag, lön enligt avtal och ett gott kamratskap på jobbet.
Låter det intressant? Hör av dig till oss! Eftersom vi växer söker vi ständigt nya medarbetare, så även om inte just din specialkunskap finns här nedan, kan det vara just dig vi behöver!
Kontakta driftchef Caroline Rehnström på 0700-202321 eller caroline.rehnstrom@renall.se

Förare kranbil Linköping

Vi söker omgående förare till vår växande verksamhet i Linköping. Du kommer att vara stationerad och utgår från vår nya anläggning i Torvinge industriområde som vi tar i bruk under januari.
Vi förutsätter att du har C-kort och YKB,. har du E-kort är det givetvis bra. Kan du köra lastväxlare och liftdumper är det ett plus, då vi hela tiden växer.
Vi värderar servicekänsla och noggrannhet och erbjuder fast tjänst med härliga arbetskamrater. 

Skicka din ansökan till :
ansokan@renall.se 

Välkommen till oss!

Operatör Spol-och Sugbil Linköping

Till vårt helägda dotterbolag Urbans Spol-och Tankservice AB i Linköping söker vi spol-och sugbilsförare.
Vi arbetar dels med tunga fordon som kräver körkort klass C, men även spolbussar och fordon för TV-inspektion av ledningar som endast kräver körkort klass B.
Vi är för närvarande 7 anställda och räknar med att växa på marknaden. Under hösten kommer vi att flytta in i Renalls nya lokaler som just nu byggs på Idögatan i Torvinge industriområde.
Din närmsta chef kommer att bli driftsledare från Renall som kommer att finnas på plats i Torvinge.

Vi söker dig som vill arbeta med service till våra kunder, är flexibel och positiv. Har C-kort. Är du rätt person ser vi till att du får rätt utbildning och förutsättningar att klara jobbet även om du har annan yrkeserfarenhet bakom dig. Du är beredd på att arbeta även med vår jourverksamhet.

Vi erbjuder heltidstjänst med avtalsenlig lön, ibland tungt - men oftast roligt jobb med trevliga arbetskamrater. Du kommer in i ett företag som växer starkt, vilket ger möjligheter att vidareutvecklas inom yrket. Nya fräscha lokaler som vi får tillgång till under hösten.
För mer information och frågor, kontakta Anett Engelhoffer tel 0708-484872
Din ansökan skickar du till ansokan@renall.se 

Miljökonsult med placering Norrköping eller Linköping

Tack vare fortsatt många kundförfrågningar behöver vi utöka med ytterligare miljökonsulter. Du kommer att få helhetsansvar för utvalda kunder, vilket innebär att du är med i hela processen runt kunden under ledning av vår konsultchef. Vi arbetar självklart som ett team och stöttar varandra i de olika projekten.
Du kan förvänta dig en omväxlande vardag, där du både utför arbete på fältet och på kontoret. Våra uppdrag är varierande, allt från enklare provtagningar till tillståndsprövningar för stora företag.
Vi söker dig som är erfaren miljökonsult och som ser fördelarna med att arbeta i en tight organisation där du kan vara med och skapa framtiden tillsammans med oss. Självklart har du lämplig högskole/universitetsexamen och blir inspirerad av att arbeta i ett växande företag.
Vill du veta mer? Kontakta vår Miljö-och konsultchef Robert Sandsveden 0722-28 81 78 
eller robert.sandsveden@renall.se
Vi ser fram emot att höra av dig!